رتبه یک آزمون وکالت
رتبه یک آزمون وکالت کانون مرکز
رتبه ۱ آزمون وکالت کانون وکلا مرکز (سیستان و بلوچستان)
سلام من مهدی تلبا هستم و در این مقاله می خواهم در مورد رتبه یک ازمون وکالت کانون مرکز (سیستان و بلوچستان) یکی از بهترین و با انرژی ترین داوطلبینم در دوران پشتیبانی آزمون وکالتم صحبت کنم.
داستان رتبه یک ما پر از سختی ها و موانع است. از همین رو برای شما به عنوان یک داوطلب آزمون وکالت می تواند منشا انگیزه و شروعی پرقدرت باشد و مطمئن هستم که با مطالعه این مقاله، درس های زیادی را یاد خواهید گرفت.
شروع ماجرا
ماجرا از جایی شروع شد که دو ماه قبل از آمون وکالت کانون وکلا یک خانمی به من پیام داد و گفت که نیاز به دوره مشاوره و برنامه مکعبی دارد و نکته مهم این بود که این داوطلب، محدودیت های شغلی و زمانی و موانع بسیاری داشت و به همین دلیل در ابتدا با مخالفت من رو به رو شد ولی آنقدر مصمم بود که بالاخره رضایت دادم که در دوره مکعبی آزمون وکالت من شرکت کند.
شاغل بودن چالش رتبه یک آزمون وکالت
خانم سارانی رتبه یک آزمون وکالت کانون وکلای مرکز ۱۴۰۱ و در واقع تعویقی ۱۴۰۰ در استان سیستان و بلوچستان هستند. خانم سارانی ۲ ماه قبل از آزمون وکالت کانون با شرکت در دوره مکعبی مشاور تلبا مطالعه جدی و با برنامه خود را شروع کردند (بعد از ۲ ماه آزمون تعویق شد)، اما چند مساله اساسی داشتند که یکی از آنها این بود که ایشون شاغل بودند و فرصت مطالعه در صبح و عصر را نداشتند اما با این وجود برای رسیدن به هدف خود نهایت سختکوشی را انجام می دادند.
استاد برنامه اوکی هست
این ذره تاخیر در اجرا این برنامه بخاطر این بود که من یه روز رو تا شب در اداره بودم و یه روز هم تو جاده بودم.
پایه تحصیلی رتبه یک آزمون وکالت
رتبه یک آزمون وکالت ما پایه تحصیلی معمولی داشتند و مدتی از دوران فارغ التحصیل شدن شون در دانشگاه گذشته بود اما هیچ کدام از اینها نمی توانست برای انسانی که جهت رسیدن به هدف بزرگش تصمیم جدی گرفته است مانع باشد.
مساله دوم رتبه یک آزمون وکالت
خانم سارانی در کنار شاغل بودن، یک مادر نمونه نیز هستند و در مدت مطالعه برای آزمون وکالت، مدیریت کامل خانه را نیز بر عهده داشتند و دارند. اما مشکل بزرگ تر ایشان در مسیر رتبه یک آزمون وکالت شدن این بود که در مدت مطالعه دچار مشکل درد گردن جدی شدند و مجبور شدند که مدتی در شرایط سخت مطالعه کنند.
انشالله که جواب این کسالت جسمی که الان من را خیلی اذیت می کنه جدی نباشه
چون سخت هست برام مطالعه اینجوری
تا فردا که جواب را به دکتر نشون بدم و خیالم راحت بشه
برنامه هفت ام را هم تمام کردم
فقط به خاطر کسالت و گردن درد یک مبحث کوچک از جزا و آ.د.م عقب موندم.
بقیه همه اصولی با مرور و تست اومدم.
و عالی
و خودم راضی ام با توجه به وقت کمم واقعا شاهکار کردم
کرونا در مسیر رتبه یک شدن در آزمون وکالت ۱۴۰۱
ماجرا به اینجا ختم نشد و ایشون مدتی بعد دچار کرونا شدند و تقریبا به مدت ۱۰ روز از مطالعه دور شدند. به طوری که از ۲ برنامه خود جا ماندند.
یک داوطلب آزمون وکالت می داند که وقتی به صورت جدی در حال مطالعه هستید اگر مجبور باشید که ۱۰ روز از مطالعه و برنامه دور باشید چه ضربه سختی در روند استمرار مطالعه متحمل می شوید.
من متاسفانه ۱۰ روز دچار امیکرون شدم
تازه دو روز بهترم
دو برنامه جا موندم که انشالله با برنامه رو برو می خوام مباحث را جبران کنم یه ذره فشرده تر
ولی خدا را شکر به خیر گذشت
خیلی حالم بد بود
دلایل موفقیت رتبه یک آزمون وکالت
خانم سارانی با اینکه از درس حقوق دور بودند و مشکلات و موانعی داشتند اما به ۴ دلیل اصلی در آزمون وکالت موفق شدند که رتبه یک را کسب کنند:
دلیل اول: انرژی خوب همیشگی ایشون به طوری که همیشه با کلی احساس خوب پیام میدادند.
دلیل دوم: شکرگزاری همیشگی: شکرگزاری یعنی با سختی ها تلاش کردن، با سختی ها امید و هدف داشتن که ایشون در بهترین حالت شکرگزاری بودند.
دلیل سوم: ناله نکردن و ناامید نشدن: با وجود اینکه شخص پر تلاشی بودند اما هیچ موقع به دلیل سختی های فراوانی که داشتند ناله نمی کردند و همیشه نگاه شان به سمت روشنی بود و سعی می کردند خود را با سختی وفق دهند و آنها را به عنوان موانع و سد نبینند.
دلیل چهارم: عدم مقایسه خود با دیگران: مشکل بررگی که خیلی از داوطلبین آزمون وکالت و سایر آزمون های حقوقی با آن رو به رو هستند این است که به صورت مداوم شرایط، ساعت مطالعه و پایه تحصیلی خود را با دیگر داوطلبین مقایسه می کنند و همین موضوع باعث دلسردی و توقف آنها می شود اما رتبه یک ما، این موضوع را به خوبی می دانست که باید فقط متمرکز بر خودش باشد و تلاش کند که هر روز بهتر از روز قبل باشد و به همین دلیل با وجود وقت کم و مشغله های زیاد همیشه پر از انرژی بود و موفق به کسب رتبه عالی در آزمون شد.
من که شب مجبورم درس بخونم چون روز با وجود کار نمیرسم
الان شدم شبیه جغدها
پذیرش ایراد و اصلاح آن
یک مساله ای که به عنوان مشاور ازمون وکالت با برخی از داوطلبین دارم این است که آنها مشکل خود را قبول نمی کنند و همیشه دیگران را مقصر کاستی های خود می دانند و همین موضوع باعث می شود که نتوانند پیشرفت کنند چراکه نقطه اول پیشرفت، پذیرش ایراد و سپس اصلاح ان است ولی اگر همیشه دیگران و شرایط را مقصر بدانیم نمی توانیم چیزی را اصلاح کنیم چراکه از دایره اختیار ما خارج است.
پذیرش ایراد و اصلاح آن یکی از بهترین ویژگی های رتبه یک ما بود و همیشه برای اصلاح ایرادات در مطالعه شان نهایت تلاش شون را می کردند.
نمره به خودم هفت (از ده) میدم.
چون یه ذره زمانم را خوب مدیریت نکردم
و بی برنامگی کردم با توجه به مکعبی هام (بودجه بندی برنامه مکعبی)
تعهد به برنامه مکعبی و عدم بهانه
به نظر من یکی از بهترین ویژگی هایی که یک داوطلب ازمون وکالت می تواند داشته باشد متعهد بودن به برنامه اش است چراکه از این شاخه به آن شاخه رفتن و تغییر مداوم مسیر، نتیجه ای جز شکست ندارد.
خانم سارانی این ویژگی را به نحو احسن داشتند و هیچ موقع از روند اجرای برنامه جدا نشدند و همیشه در اجرای برنامه مکعبی متعهد بودند.
با همه تفاسیر با مشاوره و برنامه شما دارم پیش میرم و لاغیر (برنامه مکعبی و مشاوره مشاور تلبا)
و همه را هم خیلی خوب و عالی دوست دارم
و به هیچ کلاس و جزوه و مشاوره دیگری جز همین پلن با شما نیازی ندارم
موفقیت در ازمون وکالت
خانم سارانی رتبه یک ازمون وکالت، نمونه یک انسان موفق هستند، کسی که نه شرایط عالی داشت و نه مثل بسیاری از داوطلبین بدون دغدغه خاص و موانع جدی بود و نه حتی پایه تحصیلی عالی و وقت کافی داشت.
او نمونه بارز سخت کوشی، بی بهانگی، شکرگزاری، تعهد به مسیر و عدم مقایسه است و همین ویژگی ها او را خاص می کند و نه رتبه ای که کسب کرده است.
حرف اخر مشاور تلبا
یک راز مهم در موفق شدن وجود دارد و آن این است که فقط نباید برای نتیجه تلاش کنید چراکه در این صورت مسیر برایتان دشوار و سخت می شود بلکه باید مسیر رسیدن به آن نتیجه را دوست داشته باشید و از آن لذت ببرید و در این صورت است که نتایج خارق العاده ایجاد می شود.
از درس خواندن لذت ببرید و برای آن دلیل ایجاد کنید: مثلا من خواندن کتاب را دوست دارم چراکه باعث افزایش اطلاعات من می شود. من مطالعه را دوست دارم چراکه باعث خاص بودن و هدفدار بودن من می شود.
پاسخ به چند سوال
شیوه مطالعه رتبه یک آزمون وکالت چگونه بود؟
نکته حائز اهمیت در مطالعه ایشون این بود که از ابتدای مطالعه در برنامه شان مرور داشتند و تست کار می کردند و مرور را برای ماه های بعد نمی گذاشتند و همین نکته باعث میشد که از ابتدا به نسبتی که از روند مطالعه شان می گذشت نسبت به مطالب قبلی مسلط باشند.
اشتباهی که خیلی از داوطلبین انجام می دهند همین است که زمان مرورهای روزانه، هفتگی، ماهانه و … را رعایت نمی کنند و بعد از یک تا دو ماه مطالعه متوجه می شوند که تسلطی نسبت به مباحث قبلی خود ندارند در حالی که مروری باعث می شود که مطلب وارد حافظه بلند مدت شود که طبق اصول حافظه باشد یعنی همیشه اولین مرور باید در روز اول انجام شود و سپس مرورهای بعدی و نکته مهمی که وجود دارد این است که مرور باید به شکل غیرانباشته و اصولی در برنامه جای گیرد (نکته مهمی که در برنامه مکعبی به خوبی رعایت شده است)در غیر این صورت داوطلب بعد از مدتی باید نصف هر روزش را صرف مرور کند و همین نکته او را از مطالعه جدی دلسرد می کند.
ویژگی دیگر مطالعه ایشون تعهد به برنامه بود و خود را با حواشی آزمونی و غیر ازمونی مشغول نمی کرد در حالی که در سال هایی که به عنوان مشاور ازمون فعالیت دارم میبینم که تعداد زیادی از داوطلبین مشغول امور غیر ضرور هستند و در خیلی از مواقع کارهایی را فقط به این دلیل انجام می دهند که اکثر داوطلبین هم تقلیدگونه انها را انجام می دهند،
منابع رتبه یک ازمون وکالت
منابع رتبه یک ازمون وکالت کتاب های آزمونی و تست های موجود در بازار و از منابع معمولی بود که توسط خیلی از داوطلبین نیز مطالعه می شود.
نکته مهم در انتخاب منابع آزمون وکالت این است که منبع مورد تاییدی را انتخاب کنید که با ان ارتباط می گیرید و به صورت دائم درگیر تغییر منبع نشوید.
توصیه کلیدی من: منبع خود را با نظر یک مشاور آزمون انتخاب کنید و بعد از آن به حرف هیچ شخص دیگری مخصوصا دوستان خود و داوطللین ازمون وکالت توجه نکنید چراکه یکی از مهم ترین دغدغه های داوطللین آزمون وکالت این است که همیشه دیگر داوطلبین در مورد منابع و شیوه مطالعه شان اظهار نظر های اشتباه می کنند.
به طور مثال داوطلبی می گوید که فقط فلان منبع مدنی خوب است و فلانی با این منبع خوند و قبول شد اما سال قبل با اون یکی منبع مدنی مطالعه کرد ولی اصلا درصد خوبی نزد، اما ایا این تمام ماجرا است؟ خیر چراکه ممکن است شخصی با یک منبع و دیگری با منبع دیگری ارتباط برقرار کند، ممکن است آن شخص در سال اول مطالعه خوبی نداشته و در سال دوم مطالعه اش اصولی تر بوده است و ده ها دلیل دیگر که باید بگویم من به عنوان مشاور ازمون وکالت که تجربه کار با هزاران داوطلب را داشته ام از نگاهی جامع شما را راهنمایی می کنم در حالی که یک داوطلب فقط یک نقطه خاص و موردی را میبیند.
دوره های مشاوره پشتیبانی، برنامه ریزی مکعبی آزمون وکالت مشاور تلبا
برای ورود به صفحه دوره های مشاور تلبا اینجا کلیک کنید.
چنانچه در رابطه با شروع دوره ها و ثبت نام سوالی دارید می توانید در واتساپ یا تلگرام به شماره ۰۹۱۲۱۷۷۷۱۴۹ با ما در ارتباط باشید.
کارنامه رتبه یک ازمون وکالت
مدنی: ۶۸ درصد
آیین دادرسی مدنی: ۸۱ درصد
حقوق تجارت: ۸۱ درصد
اصول: ۳۰ درصد
حقوق جزا: ۵۰ درصد
آیین دادرسی کیفری: ۴۱ درصد
حقوق اساسی: ۷۰ درصد
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
منابع، شیوه مطالعه و برنامه رتبه برتر آزمون وکالت | رتبه یک ۱
شیوه مطالعه آزمون وکالت به سبک رتبه برترها
شیوه مطالعه آزمون وکالت به سبک رتبه برترها در زمینه برنامه ریزی آزمون وکالت، شیوه مطالعه اصولی آزمون وکالت، راهکار انتخاب منابع وکالت
ارشد حقوق یا دکترای حقوق یا وکالت بخونم
۰ تا ۱۰۰ آرا وحدت رویه در آزمون
شرایط سنی آزمون وکالت و سردفتری
سردفتری یا وکالت
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
استاد تلبا من از بچه های ۲ سال قبل مکعبی هستم و به کمک برنامه ریزی خیلی خوب تون در آزمون قبول شدم و خدا را شکر میکنم برای اینکه خدا شما را در مسیر من قرار داد
خیلی خوشحالم از موفقیت تون و براتون آرزوی بهترین ها در ادامه مسیر شغلی و زندگی تون دارم